Τετάρτη 11 Νοεμβρίου 2015

Αρχαιρεσίες για Δ.Σ. Παραρτήματος Πάτρας και Διοικούσα Ελληνικής Επιτροπής

Άλλη μια διετία έφτασε στο τέλος της και σε ένα, ή σχεδόν σε ένα μήνα, θα πραγματοποιηθούν οι εκλογικές διαδικασίες για την εκλογή νέου Δ.Σ. του Παραρτήματος Πάτρας της Ο.Μ.Ε.Ρ. καθώς και νέου Δ.Σ. της Διοικούσας για την Ελληνική Επιτροπή της Παγκόσμιας Οργάνωσης Προσχολικής Αγωγής.

Σε αυτή τη διαδικασία σας καλούμε όλες όσες έχετε μεράκι για την προαγωγή και τη διατήρηση της ποιότητας της προσχολικής αγωγής σε υψηλά επίπεδα, καθώς και διάθεση συνεργασίας με αυταπάρνηση του ελεύθερου χρόνου σας και επιθυμείτε σε εθελοντική βάση να υπηρετήσετε:

α) το σκοπό της οργάνωσης σε τοπικό επίπεδο στο Δ.Σ. του Παραρτήματος,  μπορείτε να δηλώσετε υποψηφιότητα ως εκλόγιμα μέλη, μέχρι και την Κυριακή 29 Νοεμβρίου 2015 για το Δ.Σ.του Παραρτήματος Πάτρας της Ο.Μ.Ε.Ρ. αποστέλλοντας το ονοματεπώνυμό σας στην ηλεκτρονική διεύθυνση: omep.patras@gmail.com. Yποψηφιότητες γίνονται δεκτές ακόμα και την ημέρα των αρχαιρεσιών και τα νέα ονόματα συμπληρώνονται στο ψηφοδέλτιο χειρόγραφα (Κανονισμός Λειτουργίας, Εκλογές Υποψηφιότητες Μελών).  Δικαίωμα υποψηφιότητας: έχουν τα ταμειακώς τακτοποιημένα μέλη μέχρι και ένα μήνα πριν τις εκλογές.

β) το σκοπό της οργάνωσης σε Πανελλαδικό Επίπεδο, στο Δ.Σ. της Διοικούσας για την Ελληνική Επιτροπή ή στην Εξελεγκτική Επιτροπή της Ο.Μ.Ε.Ρ. Ελλάδος, μπορείτε να υποβάλλετ
ε:

    • έγγραφη αίτηση και
    • σύντομο βιογραφικό 
στο e-mail: omepgr@gmail.com, προς το Δ.Σ/ της Διοικούσας 15 ημέρες πριν τις αρχαιρεσίες μέχρι και το Σάββατο 21 Νοεμβρίου 2015. Στη συνέχεια το Δ.Σ ελέγχει την υποψηφιότητα (εγγραφή, οικονομική τακτοποίηση) και ανακηρύσσει τους υποψηφίους (Κανονισμός Λειτουργίας, Εκλογές Υποψηφιότητες Μελών).
ΠΡΟΣΟΧΗ: Υποψήφιος του ενός ψηφοδελτίου δεν αποκλείεται από το άλλο.

ΟΛΕΣ μαζί λοιπόν να δώσουμε το παρόν στην εκλογική διαδικασία και να έχουμε την ευκαιρία για κους-κους και συνεύρεση, το Σάββατο 05 Δεκεμβρίου 2015, στο 15ο Νηπιαγωγείο Πατρών (Στρούμπειο), Μαιζώνος 26 και ώρα 11:00 π.μ. – 2:00 μ.μ. Η Γ.Σ. του Παραρτήματος θα πραγματοποιηθεί από τις 11 μέχρι τις 12 της ίδιας ημέρας.  
Δικαίωμα ψήφου: έχουν τα τακτικά μέλη του Παραρτήματος που έχουν εκπληρώσει τις οικονομικές τους υποχρεώσεις. Μέλη που την τελευταία διετία δεν είναι ταμειακώς εντάξει δεν μπορούν να ψηφίσουν. Επίσης δεν ψηφίζουν όσοι εγγράφονται στην Ο.Μ.Ε.Ρ. τον τελευταίο μήνα πριν τις εκλογές (Κανονισμός Λειτουργίας, Εκλογές-Υποψηφιότητες Μελών).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου