Κυριακή 14 Ιουνίου 2015

Ανακοίνωση Συνεδρίου: 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καλλιτεχνικής Παιδείας «Όπου ακούς μουσική…Σύγχρονες Μουσικοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις».

Το Πειραματικό Γυμνάσιο Παν/μιου Πατρών υπό την Αιγίδα της Διοικούσας Επιτροπής Προτύπων και Πειραματικών Σχολείοων του Υ.ΠΟ.ΠΑΙ.Θ, του Πανεπιστημίου Πατρών και του Δήμου Πατρέων και με τη στήριξη του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων και του Συλλόγου Αποφοίτων του Πειραματικού Σχολείου Παν/μίου Πατρών  διοργανώνει το 

1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Καλλιτεχνικής Παιδείας «Όπου ακούς μουσική… Σύγχρονες Μουσικοπαιδαγωγικές Προσεγγίσεις».
    
ΜΟΥΣΙΚΟΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗ 2015

Το Συνέδριο θα πραγματοποιηθεί 18-20 Ιουνίου 2015 στην πόλη της Πάτρας και θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κτήριο του Δημοτικού Θεάτρου «ΑΠΟΛΛΩΝ», ενώ παράλληλες συνεδρίες εισηγήσεων θα πραγματοποιηθούν στην κεντρική αίθουσα του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου Πατρών «ΕΡΜΗΣ»

Ως κεντρικοί ομιλητές/εισηγητές έχουν προσκληθεί σημαντικοί ακαδημαϊκοί από όλα τα Τμήματα Μουσικών Σπουδών αλλά και από ακαδημαϊκές-ερευνητικές ομάδες Τεχνολογίας Ήχου άλλων Πανεπιστημίων της χώρας μας, καθώς και Σχολικοί Σύμβουλοι και Στελέχη της Εκπαίδευσης. Το Συνέδριο απευθύνεται σε Πανεπιστημιακούς, εκπαιδευτικούς Α/θμιας και Β/θμιας εκπαίδ/σης, φοιτητές, μαθητές και γονείς. Στις εργασίες του Συνεδρίου περιλαμβάνονται επιστημονικές ομιλίες, βιωματικά εργαστήρια, καθώς και εκδηλώσεις ανοιχτές για το κοινό. 

Η συμμετοχή στο Συνέδριο είναι ΔΩΡΕΑΝ
(Θα χορηγηθούν βεβαιώσεις παρακολούθησης)

Οι εργασίες του Συνεδρίου είναι χωρισμένες στις εξής ενότητες:
  • Προσκεκλημένες Ομιλίες
  • Επιστημονικές Εισηγήσεις
  • Βιωματικά Εργαστήρια
  • Μουσικοθεατρικές Παραστάσεις (με ελεύθερη είσοδο)
Περισσότερες πληροφορίες δίνονται στον δικτυακό τόπο: http://1pskpm-ppgpp.weebly.com 
(o οποίος θα ενημερώνεται καθημερινά, έως την έναρξη του συνεδρίου)

Εγγραφή στο Συνέδριο

Όποιος ενδιαφέρεται να παρακολουθήσει τις εργασίες του Συνεδρίου οφείλει:
  • Να προκρατήσει θέση για την παρακολούθηση της τελετής έναρξης του Συνεδρίου και της Κεντρικής Συνεδρίας (με τέσσερις ομιλίες από διακεκριμένους ακαδημαϊκούς) που θα γίνουν στο Δημοτικό Θέατρο "Απόλλων"
  • Να εγγραφεί για την παρακολούθηση των Επιστημονικών Εισηγήσεων στη γραμματεία που θα λειτουργεί στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Εμπορικού και Εισαγωγικού Συλλόγου ΕΡΜΗΣ
  • Να δηλώσει εγκαίρως συμμετοχή στα βιωματικά εργαστήρια στο δικτυακό τόπο του Συνεδρίου http://1pskpm-ppgpp.weebly.com στις αντίστοιχες ηλεκτρονικές φόρμες από Παρασκευή 12/6/2015. Θα τηρηθεί η σειρά προτεραιότητας εγγραφής.
  • Να προκρατήσει θέση/εις στο ταμείο του Δημοτικού Θεάτρου “Απόλλων”  για την παρακολούθηση των μουσικοθεατρικών παραστάσεων που θα γίνονται στο τέλος κάθε ημέρας του Συνεδρίου. 
- Κατεβάστε το πρόγραμμα του Συνεδρίου από εδώ (αρχείο xls) ή εδώ (αρχείο pdf).
- Κατεβάστε τον πίνακα των βιωματικών εργαστηρίων από εδώ (αρχείο pdf)
- Για οποιαδήποτε διευκρίνηση στείλτε email στο peirgym@upatras.gr 
- Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2610 41950

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου