Παρασκευή 7 Μαΐου 2021

Διαδικτυακή Επιμορφωτική Εισήγηση Μαΐου 2021
Διαδικτυακή Επιμορφωτική Εισήγηση,  Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021: «Σχέσεις που αναπτύσσονται στο χώρο του σχολείου και τρόποι διαχείρισης» Η εισήγηση θα περιλαμβάνει δύο θεωρητικά μέρη. 

  «Η αναγκαιότητα της συνεργασίας γονέων και εκπαιδευτικών» από την κ. Ζαχαρούλα Βοϊνέσκου, τέως ΣΕΕ ΠΕ 60, του ΠΕ.Κ.Ε.Σ. Δυτικής Ελλάδας. Η εισήγηση θα εστιάσει στη δημιουργία σχέσεων συνεργασίας, αποδοχής και αλληλεπίδρασης μεταξύ γονέων και εκπαιδευτικών, που θα στηρίζουν την ακαδημαϊκή πρόοδο των παιδιών, θα βοηθούν στο να ξεπεραστούν τυχόν δυσκολίες και θα ενδυναμώνουν τη συνεργασία όλων των μελών της σχολικής κοινότητας. 

 «Σχέσεις στο σχολείο: Εμπόδιο ή Δύναμη;» από την κ. Ελένη Κουρλέση, Κοινωνική Λειτουργός, Ειδικευμένη στην Εκφραστική Ψυχοθεραπεία και Επιστημονικό στέλεχος του Κέντρου Πρόληψης Εξαρτήσεων και Προαγωγής Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας «Καλλίπολις».

 Η εισήγηση θα εστιάσει στην αξία της σχέσης ανάμεσα στους εκπαιδευτικούς, ως παράγοντα ενδυνάμωσης του ρόλου του εκπαιδευτικού, πρόληψης της επαγγελματικής εξουθένωσης και κυρίως βελτίωσης των σχέσεων στην ευρύτερη σχολική κοινότητα. Η επιμόρφωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη, 13 Μαΐου 2021 και ώρες: 6:00μ.μ.-8:00μ.μ. (ώρα σύνδεσης 5:40μ.μ.). Για να δηλώσετε συμμετοχή συμπληρώστε τα στοιχεία σας - μην πατάτε στο «Αίτημα για πρόσβαση με επεξεργασία» - στην ηλεκτρονική  πλατφόρμα:

 https://docs.google.com/forms/d/1rs8NBhXvNS0CL6KS1M2ZrZ1La2RDKR0YL_ohwwXktAw/edit 

μέχρι και την Τρίτη 11/05/2021. Τα απαραίτητα στοιχεία για σύνδεση στην πλατφόρμα και για παρακολούθηση της επιμορφωτικής εισήγησης θα σταλούν στα προσωπικά e-mail των συμμετεχόντων λίγες ημέρες πριν από την εισήγηση. Είναι απαραίτητο να συμπληρώσετε σωστά τα στοιχεία και το προσωπικό e-mail σας, ώστε να είναι βέβαιο ότι θα λάβετε το σύνδεσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου